Hotell Gässlingen, Rådhustorget 6, 239 30 Skanör

Sagt om oss

”Tack för trevligt bemötande och gott omhändertagande under vår vecka i Skanör. Omtänksamheten och den goda maten uppskattades av oss alla.”

Tohr Nilsson/Landstinget Västernorrland

”Tack för trevliga dagar på ert mycket trivsamma hotell. Vi är alla oerhört nöjda med vistelsen. Underbart mottagande och fantastiskt trevligt bemötande och service på alla sätt.”

Inger Westerberg

”Vi är så nöjda med hela arrangemanget. Ert afternoon tea blev verkligen en positiv överraskning.”

Eva och Bengt Månsson

”Det bästa jag ätit på riktigt länge”

Jimmy Larsson/Hotell och Restaurang Hovs Hallar AB

”Denna gång var vår första gång på sommaren hos er, den lilla oas som ni erbjuder oss stadsbor är lika vackert på sommaren som på vintern. Det är som två olika världar, sommar och vinter. Båda med sin charm, men med samma fina inramning av ert hotell och er personal. Middagen som är en av höjdpunkterna under vistelsen uppfyllde och överraskade som vanligt med spännande och innovativa rätter. Att byta atriumgårdens brasa och vintermys mot att sitta vid poolkanten och njuta av härlig sång i sommaranda har sin charm med många härliga intryck. När personalen kommer ihåg viner som vi avnjutit vid våra tidigare besök gör oss varma i hjärtat.”

David Silfverhjelm & Peter Veiler

Vi vill säga det Största Tack från djupet av våra hjärtan för ett underbart dygn. Vi är så nöjda och hade en helt toppenbra vistelse hos er. Underbar service av all personal från första kontakt med bokningen till mottagande, kockar o serverringspersonal o städ.

Fam Åberg