Hotell Gässlingen, Rådhustorget 6, 239 30 Skanör

Restaurang

Välkommen till vår värld av smaker!

I detaljerna märks det professionella hantverket och det är detaljerna skapar helheten. En helhetsupplevelse kring mat bestå inte minst av vad som serveras på tallriken och vad som hälls i glaset. Utan minst lika viktig är umgänget och atmosfären kring maten. Som gäst ska du alltid vara bekväm i miljön där maten serveras. Servitrisen/servitören ska finnas tillgänglig och bistå med hjälp och kunskap.

 Vi är stolta över vår matlagning på Gässlingen. Vi influeras av mat från världens alla hörn samtidigt som det lokala tar stor plats på tallriken. Råvarorna vi använder är alltid säsongsbaserade och i möjligaste mån närodlade och ekologisk – vilket är vårt sätt att spegla och komma närmare vår unika naturen här ner på Falsterbonäset.

God mat är en självklarhet för oss. Därför gör vi allt vi kan för att få just din matupplevelse och din njutning unik och oförglömlig.

Vår mat

Hos oss står maten i centrum därför är valet av våra råvaror ytterst viktigt för oss. Därför använder vi oss av närproducerade, ekologiska och säsongsanpassade råvaror, så långt det går. Vi strävar efter att ge en  helhetsupplevelse för matsinnet. Vi hoppas att du delar vår passion. Boka gärna bord i förväg, så vi kan ha en liten dialog om menyn.

Öppettider

Vår restaurang är öppen för lunch måndag till fredag kl 12.00 – 13.30 och för tre- och femrätters middag måndag till lördag kl. 18.00-22.00. Söndagar är restaurangen stängd. Vi hänvisar till vår systerrestaurang Skanörs Gästgifvaregård. Önskar Ni äta lunch hos oss måste ni boka bord, senast 2 dagar innan önskat besök. Tillika måste även bordsbokning ske till middag på kvällen.

Meny

Vi har både tre rätter, fem rätters samt barnmeny. Läs mer ›
Önskar ni boka middag hos oss mer än en kväll fixar vi självklart en ny meny åt er varje kväll.
Vid allergier eller andra avvikelser vänligen kontakta oss 24 timmar i förväg. 

BOKA BORD

Vänligen ring oss på 040 – 45 91 00 och boka gärna bord i god tid.