fbpx

God mat är en självklarhet för oss på Gässlingen

Vi influeras av mat från världens alla hörn samtidigt som det lokala tar stor plats på tallriken

 

MenyLunchCatering

Restaurang

Vi lever dagligen med den skånska matkulturen. Vi väljer ut det bästa av det traditionella och klassiska inom matkonsten men tar samtidigt hänsyn till och är medvetna om de senaste mattrenderna.

Närheten till Söderslätts lokala odlare, uppfödare och mathantverkare speglas i alla detaljer när du äter hos oss. Talang och ambition möts i vårt kök där kockarna ständigt försöker utvecklas sig, allt för att ge gästen den matupplevelse den förväntar sig.

Bröden liksom kakor och bakverk är alla hembakta av våra kockar. Dryckerna är noga utvalda av våra passionerade sommelierer, som ständigt är på jakt efter det bästa oavsett om det gäller juice, kaffe, vin eller drinkar.

Meny

Kvällsmeny | Lunchmeny

Öppettider

Vår restaurang är öppen för lunch måndag till fredag  kl 12.00-14.00 och för tre- och femrätters middag fredag och lördag kl. 18.00-22.00. Söndagar är restaurangen stängd. (Vi hänvisar till vår systerrestaurang Skanörs Gästgifvaregård.)

Boka bord

Vänligen ring oss på 040 – 45 91 00 och boka gärna bord i god tid.

Matfilosofi

I detaljerna märks det professionella hantverket och det är detaljerna skapar helheten.

En helhetsupplevelse kring mat består inte minst av vad som serveras på tallriken och vad som hälls i glaset. Utan minst lika viktig är umgänget och atmosfären kring maten.

Som gäst ska du alltid vara bekväm i miljön där maten serveras. Servitrisen/servitören ska finnas tillgänglig och bistå med hjälp och kunskap.

 

God mat är en självklarhet för oss. Därför gör vi allt vi kan för att få just din matupplevelse och din njutning unik och oförglömlig.

 

Med smak av Skåne

Närproducerade, ekologiska och säsongsanpassade råvaror

Hos oss står maten i centrum därför är valet av våra råvaror ytterst viktigt för oss. Råvarorna vi använder är alltid säsongsbaserade och i möjligaste mån närodlade och ekologisa.

Vi strävar efter att ge en  helhetsupplevelse för matsinnet. Vi hoppas att du delar vår passion.

Boka gärna bord i förväg, så vi kan ha en liten dialog om menyn.