Hotell Gässlingen, Rådhustorget 6, 239 30 Skanör

Mellandagspaketet

Bokningsförfrågan

Namn *

Företag

Adress

Postort

Postnummer

E-post *

Telefon *

Ankomstdatum *

Avresedatum *

Ankomsttid

Avresetid

Antal deltagare *

Enkelrum

Dubbelrum

Övriga önskemål / meddelande

Preliminärboka och skicka offertGör ett förslag med priser utifrån mina önskemålBoka arrangemang enligt ovan(bokningen är giltig efter bekräftelse från Hotell Gässlingen)

Jag samtycker till att ni tar emot och sparar mina uppgifter:

Ja

Mellandagspaketet

Stressa ner hos oss i mellandagarna!
(26 dec – 30 dec samt 2 – 4 januari)

Visst vore det väl skönt att komma bort lite i mellandagarna? Ta en paus från släkten och julmaten, koppla av och rå om varandra. Det gör ni lämpligen hos oss på Hotell Gässlingen! Inled gärna er vistelse med att se er om i den vackra omgivningen och ta en promenad längs med havet. Lätt rosiga på kinderna och kanske lite kalla om händerna välkomnas ni  sedan till vår stillsamma relaxavdelning, där ni kan njuta av en varm bastu och koppla av i vår varma källa. Därefter går ni den korta promenaden till anrika Skanörs Gästgifvaregård där en härlig trerättersmeny väntar. Njut av den goda maten som tillagad på lokala råvaror och en stor portion kärlek. Somna sedan mätta och belåtna i ert rum på Hotell Gässlingen och vakna till en härlig frukostbuffé som erbjuder det mesta.

Kom och njut av stillheten och underbar mat!

Följande ingår:
Fri tillgång till relaxavdelningen
Trerätters middag på Skanörs Gästgifvaregård
Övernattning i dubbelrum
Frukostbuffé

925 kr / person

Tillägg för enkelrum 300 kr
Tillägg för svit 500 kr

Vill ni boka en lyxig behandling i samband med er vistelsen är ni varmt välkomna att göra det i förtid (dock ingår detta ej i paketpriset). Läs mer om våra behandlingar här

Incheckning från kl. 15.