fbpx

Bo på Skånes riviera. Gässlingen erbjuder njutningsfulla upplevelser för både smak, kropp & själ

Om hotellet

I hjärtat av Skanör finner ni Hotell Gässlingen – det lilla hotellet med de stora möjligheterna. Vår ambition är att vara ett skånskt jordnära hotell där gästen erbjuds en njutningsfull upplevelse för smak och sinne i en generös miljö som lämpas för såväl avkoppling såsom arbete.

Vi anser att det ska vara enkelt att njuta av livet och fånga lyckan i de små tillfällena. Hotell Gässlingen med Stadshuset tvärs över gatan har totalt 29 rum varav tre sviter, fyra konferenslokaler, matsal med 120 platser, SPA, relaxavdelning, utomhuspool och en mängd andra faciliteter. Vi har öppet året om för konferenser, weekends, fester, bröllop och allehanda evenemang.

Vår bokning når du vardagar kl. 08:00 – 16:00 på telefonnummer +46(0)40-45 91 00.

Vi ser fram emot att höra av dig och önskar dig hjärtligt välkommen att njuta av livet i Skanör.

Familjen Wilander med personal

Våra rum

Alla våra rum är inredda i en modern romantisk herrgårdsstil med personlig touch. Rummen har rymliga och fräscha badrum, vissa med badkar och alla med dusch.

Läs mer om våra rum

Spa & gym

Välkommen till Gässlingens Na`Jaa Spa – en härlig blandning av Skanör-Falsterbo och Thailand. Som hotellgäst erbjuder vi er träningsmöjligheter på vårt lokala gym Formtoppen.

Na`Jaa spa | Behandlingar | Formtoppen gym

Aktivera dig

Stränderna på Falsterbonäset är milslånga och breda.

Med sin beryktade vita sand och sitt klara nästintill turkosa vatten är det inte konstigt att gemeneman jämför Falsterbonäset med franska rivieran. Vi har flera olika trevliga aktiviteter.

Läs mer om aktiviteter