Hotell Gässlingen, Rådhustorget 6, 239 30 Skanör

Konferensmat

Frukosten är viktig

Frukost är dagens viktigaste mål. Varje morgon står en härlig, hälsosam och riklig frukostbuffé uppdukad. Här hittar du ett brett utbud av juicer och yoghurt, rikliga pålägg och nybakade bröd, varm mat och kanske något sött därtill. Är du på språng och vill ta med dig frukosten, så ordnar vi med glädje det. Som sagt, frukosten är viktig.

Förmiddagskaffe och lunch

Till förmiddagskaffet serveras alltid smörgås på ankomstdagen och hembakta kakor följande dagar. Konferenslunchen är en generös och härlig buffé. Det är vällagad måltid där det gröna och hälsosamma gärna tar får ta plats i form av ett stort urval av sallad och grönsaker. Till eftermiddagskaffet stillar vi sötsuget med Noras bakverk samt erbjuds juice och frukt för den som önskar.

Middag

Middagen ger oss chansen att njuta tillsammans. Servisen och köket gör alltid sitt yttersta för att ni ska få en så härlig matupplevelse som möjligt och känna er väl ompysslade. Under middagen väljer vi gemensamt ut lämpad dryck som går i harmoni med maten. Vår sommelier bistår mer än gärna med hjälp och tips för det perfekta valet och kan visa er vår vinkällaren där många goda idéer och överraskningar finns för den intresserade och nyfikna.

I grundpriset för helpension ingår alltid trerätters middag till våra konferensgäster, där vår sommelier rekommenderar passande viner eller dryck till rätterna. För en komplett smakupplevelse rekommenderar vi att ni väljer en femrätters middag – där vi lovar få smaklökarna att dansa. Låt oss prata mer om detta vid ert bokningstillfälle.