fbpx
 

Konferensaktiviteter

Vi hjälper gärna till med aktiviteter under er konferens. Vi har ett nära samarbete med ett antal aktivitetsbolag med inriktning på en mångfald av upplevelser och äventyr. Här visar vi ett urval av aktiviteter vi kan erbjuda. För mer information och fler förslag, tala med vår bokningsavdelning.

Energi för tanke & kropp

Teambuilding

Gässlingen samarbetar med Spirit Event som anordnar alla typer av aktiviteter för små och stora grupper. Spirit Event är ett företag som arbetar med aktiviteter inom företagsevent, utbildning, sport och äventyr.

Gå gärna in på deras hemsida för mer information och inspiration till ett mer spännande möte.

Spa

Bee well Spa är Gässlingens eget lilla spa. Behandlingar utförs med äkta Thailändsk kunskap och glädje.

Ta del av våra behandlingar här;

Läs mer om vårt spa här

Tänk på att boka din behandling i god tid.

Matlagningskurs

Laga mat tillsammans med våra kockar!

För den matintresserade erbjuder vi matlagningskurs på vårt systerhotell Skanörs Gästgifvaregård. Kockarna på Skanörs Gästgifvaregård lagar mat tillsammans med gruppen.

Passar för grupper upp till 20 personer.

Cases by Sherlocked

En fikapaus ni sent kommer att glömma!

Med Cashes by Sherlocked får er konferens, möte eller föreläsning ny energi precis när den som bäst behöver det. Genom att i grupp lösa ett klurigt och underhållande problem byggs en vi-känsla upp som räcker konferensen ut och längre än så.

Läs mer om detta vinnande koncept på hemsidan eller maila oss om bokningsförfrågan.

På rätt väg med Lisa Kapten Kvist

Lisa Kaptein Kvist arbetar som personlig tränare, kostrådgivare, mental tränare och föreläsare för skolor, privatpersoner och idrottsföreningar.

Boka aktivitet med henne för spännande föreläsning/personlig träning om ditt ”Bäst före datum”, din mentala styrkas påverkan på ditt inre eller ta med gänget ut på löptur med Lisa för att hitta det rätta löpsteget.

Hör gärna av er till oss för mer information.

Skratta & ha det bra

Mia de Neergaard är en uppskattad livscoach och föreläsare som visar hur vi kan hitta livsglädjen och ta fram det bästa i dig genom teamaktiviteter som ger sällskapet inspiration och nya insikter.

Mia har ett urval av olika föreläsningar; ”Skratta och ha det bra”, ”Lyft ditt liv till en ny nivå” samt ”Upplev nuet och må bra”.  Ni väljer själva hur lång tid ni önskar ha er aktivitet tillsammans med Mia, allt från 30 min – till en dag. Alla aktiviteter kan göras både inomhus och utomhus.

Hör gärna av er till Mia på för mer information.

Promenad

För gruppen med den lilla budgeten passar det kanske bra med en promenad på en av Sveriges vackraste stränder.

Vit ”squeaky sand” mellan tårna eller ett kvällsdopp i solnedgången lämnar ingen oberörd.