fbpx

Konferera på Gässlingen

 

 

Våra konferenskokaler

På Gässlingen finns det fyra lokaler med plats för konferenssällskap på 2 – 50 personer. Lokalerna är alltid utrustade med wi-fi, LCD-projektor. Frukt, godis & vatten ingår. För er som har deltagare som medverkar digitalt finns Konftel och Logitech meetup till ert förfogande. Meddela  vid bokning om ni önskar använda detta.

Läs mer om lokaler

Konferensaktiviteter

Vi hjälper gärna till med aktiviteter under er konferens. Vi har ett nära samarbete med Spirit Event, ett aktivitetsbolag med inriktning på upplevelser och äventyr.

Läs mer här

Relaxavdelning

Som konferensgäst har Ni fri tillgång till vår relaxavdelning, med Gässlingens thailändska Na ´Jaa Spa.

Läs mer här

Konferensmat

Frukost

Varje morgon står en härlig, hälsosam och riklig frukostbuffé uppdukad. Här hittar ni ett brett utbud av juicer och yoghurt, rikliga pålägg och nybakade bröd, varm mat och kanske något sött därtill.

Kaffe & lunch

Till förmiddagskaffet serveras alltid smörgås på ankomstdagen och hembakta kakor följande dagar.

Konferenslunchen är en generös och härlig buffé där det gröna och hälsosamma gärna tar får ta plats i form av ett stort urval av sallad och grönsaker.

Till eftermiddagskaffet stillar vi sötsuget med delikata bakverk samt erbjuds det juice och frukt för den som önskar.

Middag

Middagen ger oss chansen att njuta tillsammans. Servisen och köket gör alltid sitt yttersta för att ni ska få en så härlig matupplevelse som möjligt och känna er väl ompysslade. Under middagen väljer vi gemensamt ut lämpad dryck som går i harmoni med maten. Vår sommelier bistår mer än gärna med hjälp och tips för det perfekta valet och kan visa er vår vinkällaren där många goda idéer och överraskningar finns för den intresserade och nyfikna.

 

Svenska Möten

Hotell Gässlingen är medlem i Svenska Möten. Det betyder att hotellet är utvalt, noga klassificerat samt Svanenmäkt enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem. Svenska möten rekommenderar därför oss som ett hotell som erbjuder mycket goda förutsättningarna för lyckade möten och konferenser.

Svenska Möten består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige.

Läs mer