Hotell Gässlingen, Rådhustorget 6, 239 30 Skanör

Konferens

Konferera hos oss

Funktionell teknik, inspirerande och välkomnande miljö är vår styrka. Den vällagade, skånska och fantastiska maten som serveras vid rätt tillfälle för just din konferens; är en personlig service som vi gärna erbjuder. Känsla, förnuft och omtanke från början till slut.

 Läs mer om våra olika anläggningar.

Skicka förfrågan

Våra lokaler

På Gässlingen finns det 4 lokaler med plats för konferenssällskap på 2 – 50 personer. Lokalerna är alltid utrustade med wifi, LCD-projektor, papper, penna, frukt, godis samt vatten.

Läs mer om våra olika lokaler >

Konferenspaket

Vi har flera olika konferenspaket. Vänligen Läs mer >

Aktiviteter

Vi hjälper gärna till med aktiviteter under er konferens. Vi har ett nära samarbete med Spirit Event, ett aktivitetsbolag med inriktning på upplevelser och äventyr. Vänligen Läs mer om vilka alternativ som finns >

 
 

Konferensmat

Frukost är dagens viktigaste mål. Varje morgon står en härlig, hälsosam och riklig frukostbuffé uppdukad. 

Läs mer

Relaxavdelningen

Som konferensgäst har du tillgång till vår relaxavdelning, med Gässlingens thailändska Na ´Jaa Spa. Förutom jacuzzi, bastu och utomhuspool finns det möjlighet att boka diverse olika behandlingar, som alla inspirerats av den thailändska kulturen, historien och kunskap kring spabehandlingar. Boka gärna i god tid före ankomst.

Svenska Möten

Hotell Gässlingen är medlem i Svenska Möten. Det betyder att hotellet är utvalt, noga klassificerat samt Svanenmäkt enligt Svenska Mötens unika klassificeringssystem. Svenska möten rekommenderar därför oss som ett hotell som erbjuder mycket goda förutsättningarna för lyckade möten och konferenser. Svenska Möten består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige. Läs mer ›