Hotell Gässlingen, Rådhustorget 6, 239 30 Skanör

Bröllop & Fest

Bröllop & Fest

Den unika miljön på Gässlingen med omnejd är idealisk för livets alla fester och högtider oavsett årstid och tema. Gästerna har beskrivit våra arrangemang som ”unika, lyxiga och med hemmakänsla”, vilket är det vi strävar efter att uppnå. Tack vare vår passion för mat, dryck och personlig service hoppas vi på att fortsatt förmedla detta i våra arrangemang.

Bröllop på Gässlingen

Tänk att ha ett helt hotell med personlig service för bara Er och Era gäster
Vi på Gässlingen älskar att hylla kärleken och arrangera lyckade bröllop. Tillåt oss därför att anordna en oförglömlig bröllopstillställing åt er. Vi erbjuder en helhetsuppelevelse med allt från middagen kvällen före den stora dagen till den avslutande brunchen. För mer information om våra bröllopsarrangemang vänligen kontakta bröllopsansvarig Mathias Hellström.

Minnesvärda stunder

Fira livets alla minnesvärda stunder hos oss på Gässlingen. Vi har god och lång erfarenhet av allt från födelsedagsfester till dop, minnesstunder och kickoffer för företaget. Den unika miljön på Gässlingen tillsammans med passion för matlagning gör varje högtid speciell hos oss.

Våra kockar med deltagande och finalplats i bl a Årets Konditor, har stor passion för sitt yrke. De utgår alltid från gästens önskemål, arbetar med skånska närproducerade råvaror som anpassas efter säsongens utbud.

På Gässlingen har vi plats för upp till 120 ätande gäster i olika typer av sittningar.

Kontakta gärna ansvarig för vidare information och utförliga detaljer vid förfrågningar om fester/evenemang.

Möblering och antal

Rätt möblering är viktigt vid varje fest och bröllop.
Här följer några förslag.
U-sittning med honnörsbord lämpar sig bäst för maxantalet 120 personer.
Vid användning av runda bord är maxantalet 88 personer.