Hotell Gässlingen, Rådhustorget 6, 239 30 Skanör

Våra behandlingar

Våra behandlingar

Välkommen till Gässlingens Na`Jaa Spa – en härlig blandning av Skanör-Falsterbo och Thailand!

Att tänka på vid bokning:
– Avbokning senare än 4 h innan bokad tid debiteras med 50 %. 
– Om du är gravid eller har en sjukdom av relevans vänligen uppge det. 
Vi har speciella behandlingar för gravida.
– Om du önskar nyttja vår relax efter behandlingen, glöm inte badkläder.
– Barn från 16 år och uppåt är välkomna.
– Om ni önskar ändra behandling måste detta ske 24 h innan ankomst.

Na´Jaa massage

Avslappnande kombinationsmassage: rygg, axlar och huvud.
Verkar avslappnande för rygg och befriande vid huvudvärk.

30 min 395 kr 
60 min 655 kr

Strålande hud

En mild peelande behandling som passar utmärkt till normal och känslig hud. I denna behandling använder vi Kerstin Florian underbara produkter. Den kamomillbaserade bodyscruben tar bort de torra cellerna och gör huden mjuk. Följt av en avslappnande massage är denna behandling cirkulationsfrämjande, uppfriskande och energigivande för alla sinnen. En ”anti-age”-verkande behandling.

60 min 795 kr
90 min 1195 kr

Traditionell Thaimassage

I den klassiska thaimassagen används både handflator, tummar och armbågar för att lätta på muskelspänningar i kroppen. Massagen sträcker ut muskler, leder och ökar blodcirkulationen.

60 min 655 kr   
90 min 925 kr    

Mixad Traditionell Thai- & Oljemassage

Avslappnande massage sträcker ut muskler, leder och ökar blodcirkulationen samtidigt som aromen från oljan stimulerar blodflödet. Verkar avslappnande och hjälper mot trötthetssymptom.

60 min 655 kr  
90 min 925 kr      

Aromamassage

Aromamassage är en speciell oljemassage som verkar avslappnande. Denna massage får dig att känna harmoni och finna din inre balans. Massagen passar vid sömnsvårigheter och verkar uppfriskande när du vaknar på morgonen.

60 min 655 kr 
90 min 925 kr     

Fotmassage

Fotmassage är en avslappnande metod som används för att stimulera nervsystemet och blodomloppet i kroppen.

30 min 395 kr 
60 min 655 kr 

Ansiktsbehandling

En ansiktskur med rengöring, mask efter önskemål, massage och avslutande kräm. Ansiktsbehandlingen är underbart avslappnande och djuprengörande.

30 min 495 kr
60 min 795 kr

Gravidmassage

En fantastisk avkoppling för den blivande mamman. Massagen lindrar smärta i ben, rygg och nacke.

30 min 395 kr
60 min 655 kr

Wan Sabai-paket

En underbar massage med både ryggmassage och därefter ansiktsbehandling.

60 min 795 kr

Thai varma Ackanee (varma stenar)

Befriar stress i musklerna. Behandlingen är en kombination av aromamassage och klassiska varma stenar. Massagen ökar blodcirkulationen och är djupt avslappnande, renande och ger ny kraft och energi.

60 min 795 kr  
90 min 995 kr

Na`Jaa massage: rygg och fot

Avslappnande massage för rygg, axlar, huvud och fötter. Denna kombination är avslappnande för ryggen och kroppen.

60 min 655 kr

Gravid Thai varma Ackanee (varma stenar)

Befriar stress i musklerna. Behandlingen kombineras av aromamassage och klassiska varma stenar. Massagen lindrar smärta i ben, skulderblad, rygg och nacke. Njut av frukt och ett glas valfri fruktshake under ett avslappnande fotbad och fotpeeling. 

60 min 795 kr
90 min 955 kr

Thai 'topp till tå' massage

Behandlingen börjar med ett fotbad och fotpeeling. Under tiden njuter du av färsk frukt och ett glas fruktshake. Därefter får du en helkropps aromamassage med kokosolja med en avslutande ansiktsbehandling.

90 min 995 kr

Orkidé Na`Jaa

Behandlingen börjar med ett fotbad och fotpeeling. Njut av ett glas fruktshake och färsk frukt. Därefter får du en helkropps aromamassage med kokosolja samt en avslutande fotmassage.

90 min 995 kr

Aromainpackning Lyx

En lyxig och värmande behandling där vi använder Kerstin Florians underbara produkter. Behandlingen börjar med en turkish bodyscrub. Därefter appliceras en Aromaolja till massagen som följs av en Remineralizing Body Creme som lindrar muskelspänningar, verkar utrensande och återfuktar. Detta följs av en ansiktskur med rengöring, mask, massage och en avslutande kräm, rikt på mineraler som ger huden näring.

60 min 795 kr (utan ansiktsmassage)
90 min 1195 kr

Ginger Renewal

En härlig behandling som med kroppsscrub i kombination med ingefärans lindrande egenskaper ger dig en uppfriskande känsla. Den efterföljande avslappnande massagen för rygg, nacke och axlar får kroppen i harmoni. Till detta används en varm Ginger Body Oil och varma helande stenar. En lyxig huvudmassage avslutar denna helkroppsbehandling.

60 min 795 kr
90 min 1195 kr

Bodyscrub

En peelande behandling med Kerstin Florians Turkish Body Scrub. Behandlingen startar med en stärkande saltscrubb med Eucalyptus som är rikt på mineraler och spårämnen från de varma terapeutiska källorna. Den avslutas sedan med en kort massage med Florians Aromaolja. Behandlingen stimulerar cirkulationen och gör huden mjuk och len. Body Scuben rekommenderas att ta innan en annan behandling.

30 min 395 kr

Na Jaa Aromdee

En nittio minuter lång avslappnande massage för ryggen, som följs utav ansiktsbehandling och behandlingen avslutas med en fotmassage som stimulerar nervsystemet och blodomloppet i kroppen.

90 min 1055 kr

Fötter

Pedikyr: 60 min 595 kr 

(Nagellack ingår ej)

Bokning

Telefon: +46(0)40 – 45 91 00