Hotell Gässlingen, Rådhustorget 6, 239 30 Skanör

Våra behandlingar

Våra behandlingar

Välkommen till Gässlingens Na`Jaa Spa – en härlig blandning av Skanör-Falsterbo och Thailand!

Att tänka på vid bokning:
– Avbokning senare än 4 h innan bokad tid debiteras med 50 %. 
– Om du är gravid eller har en sjukdom av relevans vänligen uppge det. 
Vi har speciella behandlingar för gravida.
– Om du önskar nyttja vår relax efter behandlingen, glöm inte badkläder.
– Barn från 16 år och uppåt är välkomna.
– Om ni önskar ändra behandling måste detta ske 24 h innan ankomst.

Na´Jaa massage

Avslappnande kombinationsmassage: rygg, axlar och huvud.
Verkar avslappnande för rygg och befriande vid huvudvärk.

30 min 395 kr 
60 min 655 kr

Strålande hud

En mild peelande behandling som passar utmärkt till normal och känslig hy. En bodyscrub med jojoba och bambu tar bort de torra cellerna och gör huden mjuk. Följt av en avslappnande massage är denna behandling cirkulations-främjande, uppfriskande och energigivande för alla sinnen. Vi bjuder även på ett glas fruktshake och färsk frukt.

60 min 795 kr
90 min 1195 kr

Traditionell Thaimassage

I den klassiska thaimassagen används både handflator, tummar och armbågar för att lätta på muskelspänningar i kroppen. Massagen sträcker ut muskler, leder och ökar blodcirkulationen.

60 min 655 kr   
90 min 925 kr    

Mixad Traditionell Thai- & Oljemassage

Avslappnande massage sträcker ut muskler, leder och ökar blodcirkulationen samtidigt som aromen från oljan stimulerar blodflödet. Verkar avslappnande och hjälper mot trötthetssymptom.

60 min 655 kr  
90 min 925 kr      

Aromamassage

Aromamassage är en speciell oljemassage som verkar avslappnande. Denna massage får dig att känna harmoni och finna din inre balans. Massagen passar vid sömnsvårigheter och verkar uppfriskande när du vaknar på morgonen.

60 min 655 kr 
90 min 925 kr     

Fotmassage

Fotmassage är en avslappnande metod som används för att stimulera nervsystemet och blodomloppet i kroppen.

30 min 395 kr 
60 min 655 kr 

Ansiktsbehandling

En ansiktskur med rengöring, mask efter önskemål, massage och avslutande kräm. Ansiktsbehandlingen är underbart avslappnande och djuprengörande.

30 min 495 kr
60 min 795 kr

Gravidmassage

En fantastisk avkoppling för den blivande mamman. Massagen lindrar smärta i ben, rygg och nacke.

30 min 395 kr
60 min 655 kr

Wan Sabai-paket

En skön behandling när man känner att det är dags att ta hand om sig själv. Behandlingen börjar med en djup ryggmassage och avslutas med en ansiktskur. Vi bjuder även på ett glas fruktshake och färsk frukt efter behandlingen.

60 min 795 kr

Thai varma Ackanee (varma stenar)

Befriar stress i musklerna. Behandlingen är en kombination av aromamassage och klassiska varma stenar. Massagen ökar blodcirkulationen och är djupt avslappnande, renande och ger ny kraft och energi.

60 min 795 kr  
90 min 995 kr

Na`Jaa massage: rygg och fot

Avslappnande massage för rygg, axlar huvud och fötter. Denna kombination är avslappnande för ryggen och i kroppen.

60 min 655 kr

Gravid Thai varma Ackanee (varma stenar)

Befriar stress i musklerna. Behandlingen är en kombination av aromamassage och klassiska varma stenar. Massagen lindrar smärta i ben, skulderblad, rygg och nacke. Njut av frukt och ett glas fruktshake efter massagen. Om man bokar 90 min får man även ett avslappnande fotbad och fotpeeling. 

60 min 795 kr
90 min 955 kr

Thai 'topp till tå' massage

Behandlingen börjar med ett fotbad och fotpeeling. Under tiden njuter du av en kopp te. Därefter får du en helkropps aromamassage med en avslutande ansiktsbehandling. Vi serverar ett glas fruktshake och frukt efter behandlingen.

90 min 995 kr

Orkidé Na`Jaa

Behandlingen börjar med ett fotbad och fotpeeling. Njut av en kopp te. Därefter får du en helkropps aromamassage med valfri olja samt en avslutande fotmassage. Vi bjuder även på ett glas fruktshake och färsk frukt efter behandlingen.

90 min 995 kr

Aromainpackning Lyx

En lyxig och värmande behandling som börjar med en turkisk bodyscrub, följt av en härlig massage med en utvald aromaolja från Kerstin Florian. När man bokar 90 minuter, följs detta av en ansiktskur med rengöring, mask, massage och avslutande kräm. Denna behandling lindrar muskelspänningar, verkar utrensande, återfuktar huden och ger den näring.

60 min 795 kr     90 min 1195 kr

Spa

Ginger Renewal

En härlig behandling som med kroppscrub i kombination med ingefärans lindrande egenskaper ger dig en uppfriskande känsla. Den efterföljande avslappnande massagen för rygg, nacke och axlar får kroppen i harmoni. Till detta används en varm Ginger Body Oil och varma helande stenar. En lyxig huvudmassage avslutar behandlingen om man bokar 90 minuter.

60 min 795 kr

90 min 1195 kr

Bodyscrub

En peelande behandling med Kerstin Florians Turkish Body Scrub. Behandlingen startar med en stärkande saltscrubb med Eucalyptus som är rikt på mineraler och spårämnen från de varma terapeutiska källorna. Den avslutas sedan med en kort massage med Florians Aromaolja. Behandlingen stimulerar cirkulationen och gör huden mjuk och len. Body Scuben rekommenderas att ta innan en annan behandling.

30 min 395 kr

Na ´Jaa Aromdee

Ett lyxigt paket där man får tre olika behandlingar på ett besök! Njut av en ryggmassage på djupet, en avslappnande ansiktsmassage och en skön fotmassage. Vi serverar ett glas fruktshake efter behandlingen.

90 min 1055 kr

Fotspa

Du börjar fotspaet med att avnjuta ett skönt och mjukgörande fotbad. Fötterna peelas för att effektivt avlägsna döda hudceller med en Kerstin Florian fotscrub. Därefter tar vi bort förhårdnader på fötterna och klipper, filar och polerar naglarna. Fötterna får en lyxig fotmask medan vi sätter på den näringsrika Myrrh Nail Oil på naglarna. Behandlingen avslutas med en avslappnande fot- & underbensmassage och en härlig fotkräm.

60 min 695 kr

Body scrub

En peelande behandling med turkisk bodyscrub. Följt av en utvald aromaolja från Kerstin Florian. Om man bokar en Bodyscrub på 60 minuter sätter vi även på en näringsrik Myrrh Nail Oil på naglarna.

30 min 395 kr                           

60 min 695 kr

Bokning

Telefon: +46(0)40 – 45 91 00