Hotell Gässlingen, Rådhustorget 6, 239 30 Skanör

Konferensaktiviteter

Energi för kropp och tanke

Teambuilding

Gässlingen samarbetar med Spirit Event som anordnar alla typer av aktiviteter för små och stora grupper. Spirit Event är ett företag som arbetar med aktiviteter inom företagsevent, utbildning, sport och äventyr. Gå gärna in på deras hemsida för mer information och inspiration till ett mer spännande möte. 

Spa

Na´ jaa spa heter Gässlingens eget lilla spa. Behandlingar utförs med äkta Thailändsk kunskap och glädje. Passa på att boka en fotmassage eller en traditionell thaimassage. Tänk på att gärna boka i god tid före ankomst.

Matkurs

För den matintresserade erbjuder vi matlagningskurs på vårt systerhotell Skanörs Gästgifvaregård. Kockarna på Skanörs Gästgifvaregård lagar mat tillsammans med gruppen. Passar för grupper upp till 20 personer.

Cases by Scherlocked

En fikapaus ni sent kommer att glömma!
Med Cashes by Sherlocked får er konferens, möte eller föreläsning ny energi precis när den som bäst behöver det. Det är en enkel och effektiv aktivitet som sätter igång blodcirkulationen samtidigt som gruppen har roligt tillsammans. Genom att i grupp lösa ett klurigt och underhållande problem byggs en vi-känsla upp som räcker konferensen ut och längre än så. Läs mer om detta vinnande koncept på www.sherlocked.se eller maila oss om bokningsförfrågan.

På rätt väg med Lisa Kaptein Kvist

Lisa Kaptein Kvist arbetar som personlig tränare, kostrådgivare, mental tränare och föreläsare för skolor, privatpersoner och idrottsföreningar. Boka aktivitet med henne för spännande föreläsning/personlig träning om ditt ”Bäst före datum”, din mentala styrkas påverkan på ditt inre eller ta med gänget ut på löptur med Lisa för att hitta det rätta löpsteget. Hör gärna av er till oss på mail för mer information.

Segla i Öresund

Regatta i Höllviken erbjuder segling på Sundet och kring Falsterbonäset med olika inriktning. Gruppen kan själva bestämma om de vill utgå från Skanörs hamn eller Falsterbokanalen och om aktiviteten ska vara i några timmar eller en heldag. Seglingserfarenhet är inte nödvändig, innehållet anpassas efter deltagarnas kunskaper. Mer information om Regatta finner ni här >
Så lätta ankaret med kollegorna, låt den friska vinden blåsa nya idé i hamn och få en upplevelse ni sent kommer glömma tillsammans!

Promenad

För gruppen med den lilla budgeten passar det kanske bra med en promenad på en av Sveriges vackraste stränder. Vit ”squeaky sand” mellan tårna eller ett kvällsdopp i solnedgången lämnar ingen oberörd.